"1. İstiklal Sempozyumu – Deprem/Mekan" Gala Yemeği İle Tamamlandı

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ), deprem ve mekan temasıyla düzenlediği "1. İstiklal Sempozyumu"nu görkemli bir gala yemeği ile sonlandırdı. Şairler Tepesi'nde gerçekleşen yemek programına KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ramazan Tiryaki, KİÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burcu Erşahan ve Prof. Dr. Seçil Fettahlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yunus Atmalı ile sempozyuma katılan akademisyenler katıldı.

YEREL - 09-02-2024 16:52

Programda konuşan KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, başarılı bir sempozyumu tamamlamanın mutluluğunu ifade ederek, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Meryem Geçimli ve ekibini tebrik etti. Prof. Dr. Bakan, "Deprem ve mekan teması ile gerçekleştirdiğimiz ilk İstiklal Sempozyumu'nu başarıyla tamamladık. Bundan sonra da İstiklal adı altında sempozyumlarımız devam edecek ve farklı temalar işlenecek. İlk olmasına rağmen gerçekten çok başarılı ve gurur verici bir sempozyumu tamamladık" dedi.

Teşekkür ve Belge Takdimi

Rektör Bakan, Başsavcı Tiryaki, KİÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erşahan ve Prof. Dr. Fettahlıoğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı, Sempozyum Düzenleme Kurulu'nda yer alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim etti. Bakan, teşekkürlerini ileterek, destek veren Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ve Dulkadiroğlu Belediyeleri ile Ticaret ve Sanayi Odası'na ayrıca teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri