Başkan Güngör, Geçici İş Yerlerinde Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan geçici iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, yeni Kahramanmaraş'ın inşasına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Güngör, esnafların taleplerini dinleyerek şehrin gelişimi ve dayanıklılığını artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

YEREL - 25-10-2023 17:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan geçici iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Yeni Kahramanmaraş'ın inşasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden gelen gayreti gösteren esnafları selamlayan Başkan Güngör, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Bu ziyaretlerin, şehrin gelişimini ve dayanıklılığını artırmak için yapılan çalışmaların bir parçası olduğunu vurguladı.

Başkan Güngör, "Yeni Kahramanmaraş'ın inşası noktasında kendi sorumluluklarını yerine getirmek için ellerinden geleni yapan esnaflarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyoruz" dedi. Ayrıca, "Bugün de Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan geçici iş yerlerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızla bir araya gelerek hayırlı işler dileklerimizi ilettik, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizin kalıcı konut ve iş yerlerine en kısa sürede kavuşması için de gayretimizi sürdürüyoruz. Alt ve üstyapısıyla afetlere karşı dayanıklı yeni Kahramanmaraş'ı hep birlikte inşa ediyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri