Başkan Güngör Müjdeyi Verdi: Güneşli Kocabaş Sitesi TOKİ Tarafından Yeniden İnşa Edilecek

Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu İlçesi - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinin ardından Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Güneşli Kocabaş Sitesi'nin TOKİ tarafından yerinde yapılacağını duyurdu. Güngör, şehirdeki imar çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtirken, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Doğukent ve Güneşevler’in ardından Güneşli Kocabaş Sitesi de ‘Doğukent Projesi’ne dâhil edilmiş olup TOKİ tarafından yerinde yapılacaktır. Hayırlı olsun" dedi.

YEREL - 02-03-2024 09:13

6 Şubat depremlerinin etkisiyle oluşan hasarların ardından Kahramanmaraş'ta şehir planlaması ve imarı için titiz bir çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan Güneşli Kocabaş Sitesi'nin TOKİ tarafından yeniden inşa edileceği müjdesini veren Başkan Güngör, şehrin altyapısını güçlendirmek adına projelerin süratle hayata geçirildiğini belirtti.

Hak Sahipleri Büyük Beğeni Gösterdi

Kahramanmaraş - Başkan Hayrettin Güngör'ün Güneşli Kocabaş Sitesi'nin TOKİ tarafından yeniden yapılanma haberi, bölge sakinleri ve hak sahipleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Güngör'ün sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru, vatandaşlar arasında umut ve güven oluşturarak, şehirdeki yeniden yapılanma sürecine destek sağladı.

 

Günün Diğer Haberleri