Başkan Toptaş, Cumhuriyet Spor Şöleni Ödüllerini Gençlerle Buluşturdu

Onikişubat Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni, ödül töreniyle sona erdi. Şölende ödüllerini alan genç sporcular, spora olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Hanifi Toptaş’ın konuşmasıyla motive oldular.

YEREL - 28-10-2024 15:03

Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Spor Şöleni’ne 20 farklı lise katıldı. Toplamda 35 takım ve 800 sporcunun katıldığı, voleybol ve futsal dallarında gerçekleşen turnuva, öğrenciler ve ailelerinden büyük ilgi gördü. Onikişubat Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde, Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın yanı sıra turnuva komitesi, okul yöneticileri, hakemler, sporcular ve güvenlik güçleri de yer aldı.

"Gençlerimizin Yanındayız"

Başkan Toptaş, Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı ruhuna vurgu yaparak gençlerin bu değerlere sahip çıkmasını önerdi. Etkinliğe dair memnuniyetini dile getiren Başkan Toptaş, gençlerin spora ilgisini artırmak için Onikişubat Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Toptaş, “Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Spor Şöleni’nde emeği geçen tüm kurumlara ve özellikle gençlerimize teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi. Başkanın konuşmasının ardından kazananlara ödülleri takdim edildi.

Günün Diğer Haberleri