Büyükşehir’in Gönül Sofrası Andırın’da Kuruluyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında düzenlediği “İlçemde İftar Var” programına Andırın ilçesiyle başlıyor. 3 Mart Pazartesi günü Andırın Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek iftar programında, vatandaşlar bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaşacak.

YEREL - 02-03-2025 17:15

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu ilçelere de taşımak amacıyla iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Şehir merkeziyle sınırlı kalmayan organizasyonlar kapsamında, vatandaşların bir araya gelip oruçlarını açabileceği sofralar kuruluyor. Bu kapsamda “İlçemde İftar Var” programının ilk adresi Andırın olacak.

Vatandaşların hep birlikte iftar yaparak Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşayacağı etkinlik, 3 Mart Pazartesi günü Andırın Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programda, iftar yemeği ikram edilecek.

Ramazan’a Özel Etkinlikler Düzenlenecek

İftar programı, sadece yemek organizasyonuyla sınırlı kalmayarak manevi ve kültürel etkinliklerle de taçlandırılacak.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi dinletileriyle vatandaşlara Ramazan ayının huzurlu atmosferi yaşatılacak. Geleneksel gölge oyunu Hacivat – Karagöz gösterisi, özellikle çocuklar için eğlenceli anlar sunacak. Ramazan ayının manevi ve kültürel değerleri bu etkinliklerle birlikte yaşatılacak.

Tüm Andırınlılar Davet Edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İlçemde İftar Var” programına tüm Andırınlılar davet edildi. Gönül sofralarında buluşmak isteyen vatandaşlar, Andırın Kapalı Spor Salonu’nda misafir edilecek.

Günün Diğer Haberleri