Büyükşehir’in Ramazan Etkinlikleri Mehmet Emin Ay Söyleşisiyle Devam Edecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlara en güzel şekilde yaşatmak için etkinliklerini sürdürüyor. 2 Mart Pazar günü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Ramazan ayının önemine dair bir söyleşi gerçekleştirecek.

YEREL - 01-03-2025 16:34

“Kahramanmaraş’ta Ramazan Çok Güzel” mottosuyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, saat 21.00’de vatandaşlarla buluşacak. Söyleşide, Ramazan ayı, oruç ibadeti ve İslam’ın manevi değerleri üzerine önemli konular ele alınacak.

Toplumsal ve Bireysel Hayata Katkıları Değerlendirilecek

Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen programda, Ramazan’ın bireysel ve toplumsal hayata kattığı değerler üzerinde durulacak. İslam'ın birlik, dayanışma ve paylaşım ruhunu güçlendiren yönleri hakkında bilgiler paylaşılacak.

Tüm Vatandaşlar Davetli!

Büyükşehir Belediyesi, bu anlamlı etkinliğe tüm Kahramanmaraşlıları davet ederek, Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşamak için bir araya gelmeye çağırıyor.

Günün Diğer Haberleri