Dünya Havacılık Sektöründe En Güvenli 25 Havayolu Belli Oldu

Havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için dünyanın en güvenli 25 havayolu şirketini açıkladı.

GÜNCEL - 04-01-2024 16:14

Havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için dünyanın en güvenli 25 havayolu şirketini açıkladı. Ayrıca, en iyi düşük maliyetli havayollarını da değerlendiren platform, Türk Hava Yolları'nın (THY) da güvenli havayolu şirketleri listesinde yer aldığını duyurdu.

En Güvenli 25 Havayolu Şirketi:

Air New Zealand Qantas Virgin Australia Etihad Airways Qatar Airways Emirates All Nippon Airways Finnair Cathay Pacific Airways Alaska Airlines SAS Korean Air Singapore Airlines EVA Air British Airways Türk Hava Yolları TAP Air Portugal Lufthansa/Swiss Group KLM Japan Airlines Hawaiian Airlines American Airlines Air France Air Canada Group United Airlines

Airline Ratings'e Göre 2024'ün En İyi Düşük Maliyetli Havayolları:

Jetstar easyJet Ryanair Wizz Norwegian Frontier Vueling Vietjet Southwest Volaris flydubai AirAsia Group Cebu Pacific Sun Country Spirit Westjet JetBlue Air Arabia Indigo Eurowings

Türk Hava Yolları Listede Yer Alıyor

Airline Ratings tarafından belirlenen en güvenli havayolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları'nın da bulunması, Türkiye'nin havacılık sektöründeki güvenlik standartlarına olan katkısını bir kez daha gösteriyor.

 

Günün Diğer Haberleri