Ender Papuççu: El Ele vererek hemşerilerimizle birlikte çalışacağız

Kahramanmaraş’ın mütevazi iş insanlarından biri olan, Ak Parti teşkilatının çalışkan isimlerinden Ender Umut Papuççu, büyük bir yıkımın gerçekleştiği Kahramanmaraş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan Önderliğinde yapılacak hamlelerle şehrin yeniden ayağa kalkacağına inandığını, bu varoluşta kendisinin de yer almak için aday adayı olduğunu söyledi.

YEREL - 23-03-2023 15:10

Ak Parti teşkilatında İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan şehrin sevilen simalarından İş İnsanı Ender Umut Papuççu, yıllardır içerisinde bulunduğu ve gerçekleştirdiği çalışmalarla gönül verdiği AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

YARALARIMIZI CUMHURBAŞKANIMIZLA BİRLİKTE SARIYORUZ

Adaylık başvurusu sonrası açıklamalarda bulunan Papuççu, “Depremden önce de Türkiye Yüzyılı olarak yola çıktığımız bir noktamız vardı. Depremden sonra da şehrimizde meydana gelen büyük yıkıntılarla beraber Cumhurbaşkanımız yarın burada olacak ve buraya dördüncü gelişi. Ona çok ciddi bir destek ve sevgi var halk tarafından. Yaraları bizler de onun ekibi olarak sarmaya çalışıyoruz. Bu Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye’nin meselesi memleket meselesi, topyekun bir kabullenme meselesi. Yurtdışına bütün düşmanlarımıza karşı hareketlenme meselesi ve hep beraber bu desteği vererek hareket ederek, AK Parti için, davamız için, Cumhurbaşkanımız için yola koyulma vakti. Türkiye Yüzyılında ülkemizi şahlanaraktan bir noktaya getireceğiz. Bu yüzden bütün desteğimiz Cumhurbaşkanına ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

DAHA GÜÇLÜ TEMSİL DAHA GÜÇLÜ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Kahramanmaraş’a daha etkin bir hizmet yapabilmek için bu yola başvurduğunu dile getiren Papuççu, “Şehrimizde 6 Şubat tarihinde şiddetli bir deprem yaşadık ve halkımızın acıları var, kayıpları var, şehitlerimiz var. Bu depreme biz de kendi ailemizle yakalandık hem akrabalarımızda hem de iş yerlerimizde ciddi sıkıntılarımız var. Ben yıllardan beri AK Parti teşkilatının içerisinde bulunan bir insan olarak şehrimizin ayağa kalkması için, yaralarımızın sarılması için gece gündüz sahada mücadele ettim. Bu bağlamda da şehrimizin bütün bu yıkıntılarının, sorunlarının yaralarımızı sarmak adına Ankara’da daha güçlü olmak şehrimizin bütün sorunları ile ilgilenmek adına 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına başvurdum. Rabbimizden bize nasip olursa el ele verip halkımızla beraber bu şehri eski günlerinden daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

 

Günün Diğer Haberleri