Kahramanmaraş'ta İtfaiyeciler Ramazan’da Görev Başında

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Ramazan ayında zorlu mesailerine devam ediyor. Yangın, trafik kazası ve göçük gibi olaylara müdahale eden ekipler, sahur ve iftarlarını görev başında yapıyor. 346 personel ve 23 istasyonla hizmet veren itfaiyeciler, vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 teyakkuzda bekliyor.

YEREL - 14-03-2025 13:42

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Ramazan ayında da yoğun mesailerine aralıksız devam ediyor. Gün boyunca yangın, trafik kazası ve göçük gibi olaylara müdahale eden ekipler, sahur ve iftarlarını görev başında yapmak zorunda kalabiliyor. Görev sırasında zaman zaman iftarlarını erteleyen itfaiyeciler, olay yerinde oruçlarını açmak durumunda kalıyor.

İtfaiyeciler, her an gelebilecek ihbarlara karşı hazır beklerken, en büyük önceliklerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak olduğunu belirtiyor.

346 Personel, 23 Şube, 64 Araç ile Hizmet

Kahramanmaraş İtfaiyesi, toplam 346 personel, 23 şube ve 64 araçla hizmet veriyor. 2025 yılı içerisinde 1.200 olaya müdahale eden ekipler, şehir genelinde yangın ve acil durumlara ulaşım süresini 3 dakikaya kadar düşürmeyi başardı.

6 Şubat 2023 depremlerinde 5 personelini şehit veren Kahramanmaraş İtfaiyesi, kent genelindeki 11 ilçede 23 istasyonla hizmetini sürdürüyor. Ramazan ayında sahur vakitlerinde dualarla göreve başlayan itfaiyeciler, her an gelebilecek ihbarlara karşı teyakkuzda bekliyor.

 

Günün Diğer Haberleri