Psikolog Beyhan Budak, Kadına Şiddetle Mücadeleyi Ele Alacak

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Psikolog Beyhan Budak’ın katılımıyla “Birlikte İyi Hissetmek” konulu bir konferans düzenleyecek. Etkinlik, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak ve tüm vatandaşlar davet edildi.

YEREL - 21-11-2024 13:15

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Farkındalık Etkinliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında önemli bir etkinlik düzenleyecek. Psikolog ve Yazar Beyhan Budak’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Birlikte İyi Hissetmek” konulu söyleşi, katılımcılara hem psikolojik destek sunmayı hem de kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Etkinlik, 25 Kasım Pazartesi günü saat 19.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde başlayacak. Konferansta, kadına yönelik şiddetin psikolojik etkileri ve bu konuda yapılması gerekenler üzerine derinlemesine bir değerlendirme yapılacak.

Tüm Vatandaşlar Davet Edildi

Büyükşehir Belediyesi, bu önemli günde farkındalık oluşturmak ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla tüm Kahramanmaraşlıları etkinliğe davet etti. Psikolog Beyhan Budak’ın deneyimlerini ve önerilerini paylaşacağı söyleşiye katılacak olanlar, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemini daha iyi kavrayacak.

Günün Diğer Haberleri