Yazar Kırdök, Teknoloji Çağında Genç Olmak Konulu Söyleşide Okurlarıyla Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Söyleşileri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi’nde Eğitimci-Yazar Kadriye Kırdök'ü ağırladı.

YEREL - 29-01-2024 13:08

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Söyleşileri etkinlikleri kapsamında okurlarıyla buluşturduğu değerli yazar ve şairleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Eğitimci-Yazar Kadriye Kırdök, "Teknoloji Çağında Genç Olmak" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide İşlenen Konular

Gençlerin yaşadığı sorunlar ve zorluklar. Teknolojinin sosyal yaşama etkisi. Teknolojinin faydaları ve zararları. Bilinçli sosyal medya kullanımı.

Okurların İlgisi

Söyleşiye katılan okurlar, gençlerin karşılaştığı sorunlara ve teknolojinin hayatımıza olan etkisine dair önemli bilgiler edindi. Programın büyük bir dikkatle takip edildiğini belirten okurlar, Eğitimci-Yazar Kadriye Kırdök ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kütüphane Söyleşileri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri etkinlikleri, okur-yazar buluşmalarını destekleyerek kültürel bir atmosfer oluşturmayı amaçlıyor. Etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, katılımcılara teşekkür edildi.

Günün Diğer Haberleri