500 yıllık Tarihi Kapalı Çarşı, 6 Şubat depremlerinde hasar almasının ardından onarılarak tekrar hizmete açıldı. Bu tarihi çarşı, bayram coşkusunu yaşamaya başladı ve günün her saati yoğunluk yaşanıyor. Bölgenin tek ayakta kalan çarşısında alışveriş heyecanı dorukta.

Ev Hanımları Tatlı Yapıyor

Kahramanmaraş'ın yöresel ve geleneksel tatlıları, ev hanımları tarafından özenle yapılmaya başlandı. Bayrama hazırlık kapsamında, evlerde lezzetli tatlılar pişirilmeye başlandı.

500 Yıllık Kapalı Çarşı

Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Tarihi Kapalı Çarşı, yıllardır vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor ve Türkiye'nin en büyük çarşıları arasında gösteriliyor. Ramazan Bayramı öncesi alışveriş yoğunluğu artarken, çarşılar hareketleniyor.

Çarşıların Hareketliliği

Bayramlık ikramlardan, giyim eşyasına, yöresel ürünlerden süs eşyalarına kadar birçok ürünün satıldığı çarşılar, bayram coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşların akınına uğruyor. Alışveriş heyecanı ve hareketlilik gözlemleniyor.

Lezzetli Bayram Tatlıları

Ev hanımları, bayramın tatlı heyecanını yaşamak için çeşitli lezzetler hazırlıyor. Tatlılar arasında yöresel ve geleneksel lezzetlerin yanı sıra, ev yapımı tatlılar da bulunuyor.