Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarının bir dönüm noktası olduğunu belirten Erdoğan, kaybettikleri her yerde müdahale edeceklerini ve milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımayacaklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçim sonuçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim sonuçlarının Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, kaybettikleri her yerde gerekli müdahaleleri yapacaklarını söyledi. Ayrıca, milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımayacaklarını vurguladı.

Erdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sevgili Ankaralılar, değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. Yerel seçimlerden istediğimiz sonucu alamadık. Kaybettiğimiz, geriye düştüğümüz her yerde gerekli müdahalelerde bulunacağız."

Erdoğan, milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımayacaklarını belirterek, seçim sonuçlarının milletin iradesine saygı duyduklarını ve milletin sandıkta verdiği kararları akıl ve vicdan terazisinde tartacaklarını dile getirdi. Ayrıca, yanlışlarını düzelteceklerini ve doğrularının sayısını artıracaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi ve ahde vefaları için herkese teşekkür etti. Son olarak, Türkiye'nin uluslararası rolünü güçlendirecek hamleler yapacaklarını ve milletin refahını artırmak için çalışacaklarını belirtti.