Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinin Anzorey Mahallesi'nde, işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangının nedeni henüz belirlenemedi, ancak kısa sürede büyüyerek çevredeki diğer konteynerlere de sıçradı. Yangının başladığı konteynerin içindeki maddeler nedeniyle alevler hızla yayıldı.
İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi Zamanında Oldu
Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Rüzgarın etkisiyle alevlerin daha da büyümesine rağmen, ekipler yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak, zamanında yapılan müdahaleye rağmen toplamda 10 konteyner kullanılamaz hale geldi.
Maddi Hasar Oluştu, Can Kaybı Yok
Yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Olayın ardından bölgedeki maddi hasar büyük olurken, yetkililer yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışma başlattı.