Ahmet BÜLBÜL

AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ahmet Bülbül, 26 yıllık belediyecilik, inşaat, ulaştırma ve kentsel dönüşüm alanlarında geniş bir tecrübeye sahip. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Daire Başkanlığı görevini üstlenen Bülbül, metro, karayolu tünel inşaatları, ana arter yollar, otoyollar, katlı kavşaklar, hemzemin kavşaklar, dere ıslahları gibi birçok önemli projede yer aldı. Marmara Üniversitesi'nde yapı işleri ve teknik daire başkanlığı ve genel sekreter yardımcılığı görevlerini üstlenen Bülbül, çeşitli inşaat projelerinde başarıyla yer aldı.

2014 yılında Gaziosmanpaşa İlçe Belediyesi'nde Teknik Başkan Yardımcılığı görevine atanarak son beş yılda İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Gaziosmanpaşa'da 11 bin civarında kentsel dönüşüm konut ve sosyal alanları teslim etti. Ahmet Bülbül, Gaziosmanpaşa'da Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak önemli projeleri başarıyla yönetti.

Kariyer Özeti:

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Mühendis
  • Marmara Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı ve Genel Sekreter Yardımcılığı
  • Gaziosmanpaşa İlçe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı
  • Projeler: Metrobüs İnşaatları, Karayolu Tünel İnşaatları, Anaarter Yollar ve Otoyollar, Katlı Kavşak İnşaatları, Hemzemin Kavşak İnşaatları, Dere Islahları, Haliç Temizlik İnşaatı, Altyapı İnşaatları, Fakülte Bina İnşaatları, Sağlık Kampüsü İnşaatı, 720 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi, Enstitü Binaları, Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi İnşaat, Kültür Merkezi İnşaatları, Bilişim Merkezi İnşaatı
  • Kentsel Dönüşüm: Gaziosmanpaşa'da 11 bin civarı konut ve sosyal alan teslimi