TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Irak’ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde yaralanan ve tedavisi yapılarak taburcu edilen Piyade Sözleşmeli Er Faruk Gürbak’ı hanesinde ziyaret etti. Ziyarette heyet, Gürbak ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde yaralanan ve tedavisi yapılarak taburcu edilen Piyade Sözleşmeli Er Faruk Gürbak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Gürbak ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, Piyade Sözleşmeli Er Faruk Gürbak'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve aileye desteklerini iletti.

Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Faruk Gürbak kardeşimizi Sayın Bakanımız, Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla hanesinde ziyaret ederek sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm yaralı kahramanlarımıza şifa versin inşallah. Bu vesileyle bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, ahirete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara da sağlıklı ömürler niyaz ediyoruz” dedi.