Başkan Mahçiçek'in mesajının detayları şu şekilde:

"Bugün itibariyle asla unutamayacağımız, zorlu bir yılı tamamlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olması sebebiyle büyük umutlarla girdiğimiz 2023, 'Asrın Felaketi' ile sarsılarak, şehitlerimiz, sel felaketleri, afetler ve Filistin'deki katliamlarla sınav dolu bir yılı geride bıraktık. Tüm zorlu günleri birlikte aştık, çok çalıştık ve depremin izlerini silmeye gayret ettik."

2024 yılına girerken umutlarının taze ve diri olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, üretmeye, vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Geçen yılın, Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne denk gelmesi nedeniyle büyük umutlarla başlandığını ancak zorlu süreçlerle karşılaşıldığını dile getiren Mahçiçek, bu süreçte deprem felaketi, sel felaketleri ve Filistin'deki katliamların yaşandığını belirtti.

Başkan Mahçiçek, "Yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, üretmeye, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Her türlü zorluğa rağmen Onikişubat Belediyesi olarak Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde 2023 yılında Uluslararası EXPO'ya ev sahipliği yaptık. EXPO 2023 ve Su Tutucu Sedde Aksı projemiz, şehrimize vefa borcumuzu ödeme açısından, aşkla girişilmiş yeni bir gayretti. İnanıyoruz ki EXPO 2023'le Kahramanmaraş, bütün değerleriyle dünyanın gıpta ettiği, insanlarının çalışkanlığıyla bilindiği marka bir kent olacak. Bu duygu ve düşüncelerle buruk girdiğimiz yeni takvim yılının, sevdiklerinizle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dilekleri çerçevesinde geçirmenizi diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Başkan Mahçiçek, mesajının sonunda, "Unutmamak gerekir ki; 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlere ve deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, gazilere sağlık ve afiyet diliyorum." ifadelerine yer verdi.