Amazon Prime Gaming, kasım ayında ücretsiz olarak sunacağı 9 oyunu açıkladı. Bu oyunların toplam değeri 1.000 TL'yi buluyor. Oyun tutkunları, bu oyunları ücretsiz olarak edinebilmek için Amazon Prime aboneliği gerektiriyor. İşte kasım ayının ücretsiz oyunları:

  1. RAGE 2: Deluxe Edition (Epic Games Store): Bu oyunun Deluxe Edition sürümünü ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

  2. Centipede: Recharged (Epic Games Store): Eski oyuncuların hatırlayacağı bu klasik oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.

  3. Evan’s Remains (Amazon Games App): Gizem dolu bir macera oyunu olan Evan’s Remains, Amazon Games App üzerinden ücretsiz sunuluyor.

  4. Behind the Frame: The Finest Scenery (Amazon Games App): Bu oyunda bir ressamın hikayesini keşfedin.

  5. STAR WARS: Knights of the Old Republic (Amazon Games App): Bu klasik Star Wars RPG oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

  6. The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (Amazon Games App): Komik bir rol yapma oyunu olan Naheulbeuk, Amazon Games App üzerinden ücretsiz.

  7. Black Widow: Recharged (Epic Games Store): Retro tarzı bir nişancı oyununu ücretsiz alın.

  8. Orten Was the Case (Amazon Games App): Bir suç çözme oyunu olan Orten Was the Case, Amazon Games App ile ücretsiz olarak oynanabilir.

  9. Caverns of Mars: Recharged (Epic Games Store): Klasik bir nişancı oyunu olan Caverns of Mars, ücretsiz olarak sunuluyor.

Amazon Prime Gaming'e abone olursanız, sadece bu oyunları değil, aynı zamanda Amazon alışverişlerinizde ücretsiz kargo, özel indirimler ve Amazon Prime Video içeriklerini izleme imkanı da elde edebilirsiniz. İlk 30 gün için ücretsiz deneme fırsatı da sunuluyor.