Geçen yıl İstanbul'un Bağcılar ilçesinde dehşet verici bir cinayet gerçekleşti. Ali Sayan, annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı. Şimdi, olayın ayrıntılarına dair Adli Tıp raporu korkunç gerçekleri ortaya çıkardı.

Adli Tıp raporuna göre, Ali Sayan'ın olay anında uyuşturucu etkisi altında olduğu tespit edildi. Ayrıca, annenin öldükten sonra vücudundaki uzuvlar kesilmişti. Bu dehşet verici cinayetin ayrıntıları, toplumda büyük bir şok yaratmıştı.

Mahkeme, sanığın cezai ehliyetini değerlendirmek için Adli Tıp Kurumu'ndan bir rapor alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Ali Sayan'ın cinayetiyle ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, sanığın uyuşturucu etkisi altında olmasına rağmen uyuşturucuyu kendi iradesiyle aldığını belirtti ve en üst hadden cezalandırılmasını talep etti.

Bu dehşet verici cinayetin ardından, Ali Sayan'a 'canavarca hislerle veya eziyet çektirerek üstsoydan akrabayı kasten öldürme' ve 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.