Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. "Tospik’in Hikâyesi" adlı müzikal tiyatro gösterisi, çocukları sevimli kaplumbağa Tospik’in eğlenceli dünyasına davet etti. Gösteriyi minikler, büyük bir ilgiyle takip etti.

Eğlenceli Gösteride Çocuklar, Dostluk ve Paylaşımı Öğrendi

Gösteride, çocuklar sadece eğlenmekle kalmayıp, aynı zamanda dostluk, arkadaşlık, yardımlaşma ve paylaşmanın önemine dair eğitici dersler de aldı. Farklılıkların zenginlik olduğu mesajı da sevimli karakterler aracılığıyla iletilerek, minik izleyicilere öğretildi.

Kahramanmaraş Masalları'ndan Kesitler Miniklere Okundu

Gösteri sırasında, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle şehir kitaplığına kazandırılan Kahramanmaraş Masalları’ndan da kesitler miniklere okundu. Bu sayede çocuklar, yerel kültürle iç içe keyifli bir deneyim yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik kültürel faaliyetlere olan katkısını sürdürerek, şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş'ta farklı yaş gruplarına hitap eden etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini belirtti.