Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ı ağırlayarak şehirde yürütülen çalışmaları inceledi. Vali Mükerrem Ünlüer, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Güngör, şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Aydın'a bilgi verdi.

Başkan Hayrettin Güngör ve Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, şehirdeki çalışmaların yanı sıra deprem sonrası alınan önlemleri ve yapılacak işleri ele aldı. İkinci bölümde ise Başkan Güngör, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile İŞKUR ve SGK İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında deprem sonrası kurumların faaliyetleri ve yardım çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret, şehirdeki çalışmaların ve deprem sonrası yardım faaliyetlerinin koordinasyonunu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildi ve işbirliğini artırmayı hedefledi. Başkan Güngör, Bakan Yardımcısı Aydın'a şehirdeki çalışmalara ve vatandaşlara yönelik desteklere teşekkür etti.