Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Dağıtım Programı'na katıldı. Program, Karacasu Geçici Barınma Merkezi'nde düzenlendi ve çocuklara bisikletlerin dağıtımı yapıldı.

Başkan Güngör, program sırasında yaptığı konuşmada, depremin hemen ardından Kahramanmaraş'ın toparlanma sürecine hızla devam ettiğini ve desteklerin eksik olmadığını belirtti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya da deprem sonrası sağladığı destekler için teşekkürlerini ileten Başkan Güngör, çocukların sevincinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin de çocukların mutluluğunun kendilerini sevindirdiğini belirterek, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, çocukların bisikletlerine kavuşmaları ve sevinç dolu anların yaşanmasıyla renklendi. Başkan Güngör ve diğer katılımcılar, çocuklarla bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldular.