Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem ile birlikte kentsel tasarım projelerini yerinde incelemek üzere saha ziyareti gerçekleştirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan şehir merkezindeki kentsel tasarım projeleri, Başkan Güngör ve Emlak Konut Genel Müdürü Erdem'in incelemeleri sırasında ele alındı. Başkan Güngör, çalışmaların hızla devam ettiğini ve yeni Kahramanmaraş'ın sağlam ve güvenli bir şekilde yükselişte olduğunu belirtti.

Başkan Güngör, "Tarihi dokumuzu koruyarak alt ve üstyapı, sosyal donatılar, yeşil alanlar, sanayi ve turizm alanlarını içeren modern bir Kahramanmaraş inşa ediyoruz" dedi. Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem de bu çalışmaların hızla ilerlediğini ve kentsel tasarım projelerinin şehrin gelişimine önemli katkılarda bulunacağını vurguladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın kentsel tasarım projelerine destekleri için teşekkür eden Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ın modernleşmesi ve güçlenmesi hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığını yineledi.