Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, UNHCR ve UNICEF iş birliğiyle Kahramanmaraş'ta düzenlenen 'Deprem Bölgesi STK Eğitim ve Vaka Çalıştayı' kapanış programına katıldı. Programda Vali Mükerrem Ünlüer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Aslan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve birçok önemli isim yer aldı.

Teşekkürler ve Birlik Mesajı

Başkan Güngör, konuşmasında deprem sonrası kentteki tüm kurumların ve gönüllülerin ortak çabalarını vurgulayarak, "Zor zamanlarda bir olduk, birlik olduk ve hamdolsun bugünlere geldik" ifadelerini kullandı. Hemşehrilerinin yaralarını sarmak için mücadele eden herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Takdir Belgesi Verildi

Programın sonunda, deprem bölgesindeki çalışanları temsilen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları çalışanlarına teşekkür belgesi takdim edildi. Başkan Güngör, bu belgelerle çalışanların çabalarını takdir etti.