Mesajında, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlara başsağlığı ve sabır dileyen Başkan Okay, birlik ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı.

Dayanışma ve Birlik Mesajı

Başkan Okay, mesajında, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük felaketin ardından millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini belirtti. Depremin acısını hep birlikte hissetmenin ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Başkan Okay, milletin feraseti ve yardımseverliğinin her türlü felaketin üstesinden gelebileceğini gösterdiğini ifade etti.

Dualar ve Sabır

Depremin ardından kaybettikleri için dualarla anılanları ve hayatta kalanlara sabır dileyen Başkan Okay, devletin ve milletin depremzedelerin yanında olduğunu ve her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtti. Yaraları sarmak adına yapılan çalışmalara da değinen Başkan Okay, devletin vaat ettiği kalıcı konutların tamamlanarak depremzedelere teslim edildiğini ifade etti.

Gelecek Süreç ve Desteğin Devamı

Başkan Okay, mesajının devamında, gelecek süreçte de depremzedelere desteklerinin süreceğini ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Rabbimden bir daha böyle bir felaketi yaşamamayı dilediğini ve depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle andığını ifade etti.