Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye çalışanlarıyla düzenlediği toplantıda, ilçenin çeşitli alanlardaki iyileştirmelerine vurgu yaparak, çalışanların özverili ve istikrarlı çabalarını takdir etti. Başkan Okay, konuşmasında şunları söyledi:

Özverili Çalışmalar İlçemizi Güzelleştiriyor

Başkan Okay, çalışanların özverili ve istikrarlı çabalarıyla ilçenin her açıdan iyileştirildiğini ve güzelleştirildiğini belirtti. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle bir araya gelen Başkan, asrın felaketi ve sonrasında gösterilen özverili çalışmalara vurgu yaptı.

Büyük Aile Olarak Birlikte Çalıştık

Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, çalışanların sorumluluklarına uygun şekilde asrın felaketinde ve pandemi sürecinde gösterdikleri çabaları takdir etti. Başkan, bu zorlu süreçlerde birlikte hareket ederek sorunların üstesinden gelindiğini ifade etti.

Gelecekte İlçeyi Daha Güzel Günler Bekliyor

Başkan Okay, gelecek süreçte birlikte çalışarak ilçeyi daha güzel günlere taşımayı hedeflediklerini belirterek, mesai arkadaşlarıyla birlikte ilçenin gelişimi, güzelleşmesi ve kalkınması için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.