Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin ikinci yıl dönümü yaklaşırken önemli bir anlam taşıyan çalışmayı başlattı. Ana hizmet binasında kurulan led ekranlarda, depremin ilk anı olan 04.17 saati gösterilerek, 12 bin 789 vatandaşın ismi de duyuruldu.

Depremde Hayatını Kaybedenlerin Hatıraları Yaşatılıyor

Bu anlamlı çalışma, 6 Şubat depreminin şehirde bıraktığı derin izleri unutmamak ve hayatını kaybedenlerin anılarını yaşatmak amacıyla gerçekleştirildi. Ekranlarda ismi geçen her bir vatandaş, şehrin hafızasında her zaman hatırlanacak.

Vatandaşlardan Teşekkür Mesajları

Çalışmayı gören vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı. Kahramanmaraşlılar, bu anlamlı projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ileterek, şehitlerin anısının her zaman yaşatılmasının önemini vurguladılar.