Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit ilçesinde yer alan Kaleköy, Soğukpınar, Engizek ve Oruçpınarı mahallelerine ulaşımı iyileştirmek amacıyla yol bakım, onarım, genişletme ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların sonucunda kırsal mahallelerin ulaşımı önemli ölçüde geliştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki arterlerde ulaşımı iyileştirmek için çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Çağlayancerit ilçesinde bulunan Kaleköy, Soğukpınar, Engizek ve Oruçpınarı mahallelerine ulaşımı sağlayan arterlerde asfalt yenileme çalışmalarını başarıyla tamamladı. Özellikle deforme olan yolların iyileştirilmesi, kırsal mahallelerin ilçe merkezine ulaşımını daha rahat ve güvenli hale getirdi.

Kaleköy Mahalle Muhtarı Mehmet Alıç, yapılan çalışmalar sonucunda kırsal mahallelerin aktif olarak kullandığı arterlerde ulaşım sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirterek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çağlayancerit ilçesindeki diğer bir önemli nokta olan Oruçpınarı Mahallesi'ne ulaşımı iyileştirmek için de çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, yolun deforme olan kısımlarını bakım ve onarım yaparak mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırdı.

Bu çalışmalar, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırarak, ulaşım konusundaki sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedefliyor.