Onikişubat Belediyesi, Uluslararası EXPO 2023 etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kez çocukları merkeze alan belediye, EXPO 2023 Çocuk Şenliği düzenliyor. Cumartesi ve pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek şenlik, çocuklara unutulmaz bir hafta sonu vaat ediyor.

Etkinlik Detayları:

EXPO 2023 Çocuk Şenliği kapsamında çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunulacak. Şişme oyun parkı, sokak basketbolu (Street Ball), sahne etkinlikleri, badminton ve daha birçok aktiviteyle çocuklar eğlenceli bir atmosferde buluşacaklar. Onikişubat Belediyesi, geleceğin mimarları olan çocuklara yönelik bu anlamlı etkinlikle onları sevindirmeyi hedefliyor.

Davetiyeler Onikişubat Çocuklarına:

Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Haydi çocuklar, EXPO 2023'te şenlik var. Şişme oyun parkı, sokak basketbolu (Street Ball), sahne etkinlikleri, badminton ve daha fazlası bu hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasında çocuklarımızı bekliyor. EXPO 2023 Çocuk Şenliği ile eğlence dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm çocuklarımızı ve velilerimizi davet ediyoruz" denildi.

Onikişubat Belediyesi, EXPO 2023 Çocuk Şenliği ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatmayı ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmeyi amaçlıyor.