Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde kar yağışının etkili olduğu bölgelerde hızlı bir şekilde harekete geçti. Özellikle yüksek kesimleri ve kırsal mahalleleri etkileyen kar yağışına karşı önlemler alarak, ulaşım aksamalarını engellemek amacıyla kar küreme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sırmalı Grup Yolu Önemli Bir Ulaşım Aksı Olarak Temizleniyor

Sırmalı grup yolunu kullanarak birçok mahalleye ulaşım sağlayan vatandaşların güvenliği ve ulaşımını sürdürebilir kılmak adına Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yoğun bir şekilde kar küreme çalışmaları yürütülüyor. Bu sayede yerleşim yerlerinin ulaşımı açık tutularak olası aksamaların önüne geçiliyor.

Hızlı Müdahale İle Olumsuzlukların Önüne Geçiliyor

Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin zorlu şartlarına karşı 7/24 görev başında bulunarak hızlı ve etkin müdahaleleriyle olumsuz hava koşullarının neden olabileceği sorunların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Acil Durum İçin 112 ve Alo 153 Hattı Aktif

Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarına karşı mücadele kapsamında yapılan açıklamada, vatandaşlardan herhangi bir olumsuz durumla karşılaşıldığında 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne taleplerin iletilmesi gerektiği vurgulandı.