Özgür Özel, Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkan adaylığı konusunda Mansur Yavaş'ın tepki gösterdiği iddialarını yalanladı. Özel, "Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi.

Etimesgut İle İlgili Başka Sorunlar Olabilir

Özgür Özel, Mansur Yavaş'ın hoşnutsuzluğunu Etimesgut ile ilgili başka konulara bağladı. Ancak genel olarak Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığının CHP içinde bir krize yol açmadığını vurguladı.

Güç Birliği Yapacaklarını Belirtti

CHP Genel Başkanı, Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığının, Mansur Yavaş'ın gücüne güç katacağını ifade etti. Adaylığın CHP içinde olumlu bir etki yaratacağına inandıklarını belirtti.

Açıklamanın Ardından Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması

Özgür Özel, açıklamalarının ardından gazetecilerle bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gazetecilere karanfil vererek günlerini kutlayan Özel, basın özgürlüğüne vurgu yaparak gazetecilere teşekkür etti.