Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirilen projenin bir parçası olan 'Çözüm Bakanlığı' adlı tiyatro gösterisi, 24 Eylül Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde minik izleyicilerle buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen 'Çözüm Bakanlığı' adlı tiyatro gösterisi, çocuklara keyifli bir sahne deneyimi sunuyor. İlk gösterisi 17 Eylül tarihinde büyük bir ilgiyle karşılanan bu tiyatro oyunu, ikinci kez 24 Eylül Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Oyun, saat 13.00 ve 15.00'te olmak üzere iki seans halinde sahne alacak. 'Çözüm Bakanlığı', ilham verici, eğlenceli ve macera dolu bir hikaye ile akran zorbalığına karşı duran bir grup arkadaşın yaşadıklarını konu alıyor. Kahramanmaraşlı çocuklar, bu keyifli gösteriyi ücretsiz olarak izleme fırsatına sahip olacaklar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm çocukların bu etkinliğe davetli olduğu ve aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirmeleri için NFK Kültür Merkezi'ne beklenildiği vurgulandı.