Tamamladığı projelerle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Okay, 2024 yerel seçimlerinde partisinden 3. dönem için aday gösterildi. Yoğun seçim çalışmalarına başlayan Başkan Okay, vatandaşların yoğun ilgisine teşekkür etti.

Asrın Felaketinde İlçe Yarasını Saran Başkan Okay’dan Teşekkür

Başkan Okay, asrın felaketinde ilçenin büyük yara aldığını ifade ederek, 1 yıllık süreçte bu yaraların büyük ölçüde sarıldığını vurguladı. Vatandaşların yanında olduklarını ve her türlü ihtiyacı karşıladıklarını belirten Başkan Okay, teşekkürlerini iletti.

Yeni Dönemde Asrın Felaketinin İzlerini Silecekler

Başkan Okay, yeni dönemde asrın felaketinin izlerini hızlı bir şekilde sileceklerini belirterek, esnaf ziyaretinde şunları söyledi: “Yaşamış olduğumuz asrın felaketi her açıdan bir sürü kayba neden oldu. Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Her zaman, her şartta ve koşulda onların yanında olacaktık."

Öncelik Şehrin Yeniden İnşası ve İmarı

Başkan Okay, önceliklerinin şehrin yeniden inşası ve imarı olduğunu vurgulayarak, deprem sonrası başlatılan yoğun çalışmalardan bahsetti. Doğukent’ten başlayarak yerinden dönüşüm projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Okay, vatandaşların beklentilerini karşılamaya devam edeceklerini söyledi.