Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ramazan ayının başlaması üzerine yaptığı açıklamada, Ramazan'ın rahmet ayına hoş geldiklerini belirtti. Okay, bu mübarek ayın birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğine inandığını vurgulayarak, dualarının şehir, vatan ve millet için olduğunu dile getirdi.

Başkanın Dileği: "Rahmet Ayı Şehrimize ve Ülkemize Hayırlar Getirsin"

Başkan Necati Okay'ın mesajında, Ramazan ayının içinde barındırdığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ile birlikte, Dulkadiroğlu ilçesi, şehir, ülke ve İslam Alemi için hayırlar getirmesi dileğinde bulunduğu belirtildi. Başkan Okay, bu mübarek ayın duaların kabul olduğu, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bir atmosferi beraberinde getireceğine inandığını ifade etti.

Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Büyük bir özlemle beklediğimiz rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e kavuştuk. Kardeşlik sofralarının kurulacağı, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha güçlü olacağı bu rahmet ayında, dualarımız şehrimizin yeniden ayağa kalkması, vatanımızın, milletimizin ve devletimizin bekası için olacaktır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Dulkadiroğlu ilçemiz olmak üzere, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”