Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bertiz bölgesinde asfalt çalışmalarını hızlandırarak, ulaşımın daha konforlu hale gelmesini sağlamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun kış ayları öncesinde gerçekleştirilen bu çalışmalar, bölge halkının ulaşımında aksamaların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın ulaşımda aksamama yaşamamaları, daha konforlu bir ulaşım sağlamaları adına ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaz ayları boyunca sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştirdik. Şu anda ekiplerimiz, kış ayları boyunca zorlu geçen kırsal bölgelerimizde bu çalışmalarını devam ettirmektedir. Aynı şekilde şehir merkezinde bulunan mahallelerimizde sıcak asfalt uygulaması yapmaktayız.”

Belediye ekiplerinin bu çalışmaları, bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu bir hale gelmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.