AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kıbrıs Meydanı'nda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelen Görgel, yolda da vatandaşlarla görüşmelerini sürdürdü ve halkın sorunlarını dinledi.

Kahramanmaraş'ın Kalbi: Kıbrıs Meydanı

Görgel, Kıbrıs Meydanı'nı Kahramanmaraş'ın kalbi olarak tanımlayarak, bu meydandaki esnafın uzun yıllardır tanıdıkları olduğunu ve şehri ziyaret edenlerin mutlaka gördüğü bir yer olduğunu ifade etti. Esnafların dualarını alarak, istişarelerde bulunduklarını belirten Görgel, bu meydandaki esnafın Kahramanmaraş'ın önemli bir parçası olduğunu vurguladı.

Başkan Adayı, esnaf ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan depremin etkileri ve şehirdeki eksikliklerin giderilmesi için projelerini anlattı. Alt yapı yenileme çalışmaları, cadde ve sokak iyileştirmeleri, deprem sonrası şehirdeki sıkıntıların çözümüne yönelik vaatlerini paylaşan Görgel, vatandaşlarla olan istişarelerinin kendilerine güç ve enerji verdiğini ifade etti.

Yatırımlar Hızla Devam Ediyor

Göreve geldikleri günden itibaren devletin gücüyle birçok alanda şehre yatırımların yapıldığını belirten Görgel, hastaneler, okullar ve konutlar gibi birçok projenin hızla devam ettiğini söyledi. Şehrin adeta bir şantiye alanına döndüğünü ifade eden Görgel, Gençlik ve Spor Bakanı'nın Cumartesi günü şehre geleceğini ve yapacakları lansmanla projelerini tanıtacaklarını belirtti.

Görgel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur İttifakı'na ve vatandaşların gösterdiği güvene vurgu yaparak, "Beklentiler tabii ki yüksek. Allah'ın izniyle bu beklentilere karşılık verecek gücümüz var. Enerjimiz de var" dedi. Görgel, eldeki imkanlarla gerçekleştirebilecekleri vaatlerle, Kahramanmaraş'ı daha güzel günlere taşımayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kahramanmaraş'a Geliyor

Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı'nın şehre geleceğini belirten Görgel, bu ziyarette yapılacak istişarelerle birlikte şehre yapılacak yatırımları ele alacaklarını ifade etti. Görgel, beklentilerin karşılanabileceği imkanlar ve güçle hareket ettiklerini vurgulayarak, Cumartesi gününün şehir için önemli bir gün olacağını belirtti.