Onikişubat Belediyesi'nin sporu tabana yayma ve amatör sporu destekleme çabaları kapsamında gerçekleştirilen bu yardım, sporcuların antrenman ve müsabakalarda kullanacakları malzemeleri içeriyor.

Amatör Spora Destek Devam Ediyor

Başkan Mahçiçek liderliğindeki Onikişubat Belediyesi, şehri sporcu kenti yapma ve amatör sporu destekleme misyonunu sürdürüyor. Kentte faaliyet gösteren 50 amatör spor kulübüne yönelik bu yıl yapılan malzeme desteği, sporcuların daha etkin ve sağlıklı bir şekilde faaliyet göstermelerini sağlamak amacını taşıyor.

Yaklaşık 3 Milyon TL Değerinde Malzeme Desteği

Onikişubat Belediyesi'nin 2014 yılından beri sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, 50 amatör spor kulübüne bu yıl verilen malzeme desteğinin yaklaşık 3 milyon TL değerinde olduğunu belirtti. Destek kapsamında 5 bin 500 adet spor malzemesi, kulüp idarecilerine ve sporculara teslim edildi.

Programa Katılım Yoğun Oldu

Malzeme dağıtım töreni, Onikişubat Belediyesi Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Programa Başkan Mahçiçek'in yanı sıra İl Gençlik ve Spor Müdürü Cemil Boz, Kahramanmaraş amatör spor kulüpleri temsilcileri ve birçok sporcu katıldı.

Başkan Mahçiçek: "Sporcularımızın Başarılı Olmasını Temenni Ediyorum"

Başkan Mahçiçek, konuşmasında tüm sporculara başarılar dileyerek, "Sizden tek bir beklentimiz var, başarılı olmanız. Onikişubat Belediyesi olarak her zaman amatör sporun yanındayız, yeter ki daha yüksek başarılara hep birlikte koşalım. Malzemeleriniz hayırlı olsun, inşallah bu malzemelerle şampiyonluklar kazanın. Her gün daha iyiye gitmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.