Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile birlikte Ali Özge Camii önünde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, Ramazan ayının bereketini paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Görgel, iftar sofrasında yaptığı konuşmada, "Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak için iftar sofralarında bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu ile birlikte Ali Özge Camii’nde kurulan iftar çadırında hemşehrilerimizle birlikte iftar yaptık. Allah bu mübarek günler hürmetine birliğimizi daim, bizlere de hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin inşallah. Bugün bizlerle birlikte olan Sayın Grup Başkan Vekilimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan'ın da katıldığı programda, Başkan Görgel, vatandaşlara teşekkür ederken, Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na da katılımından dolayı teşekkürlerini iletti.