Mehmet Akpınar, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet toplantıları düzenliyor. Bu kapsamda Ulutaş Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıda, belediyenin mevcut yönetimini eleştirdi ve Dulkadiroğlu'nun hizmetten mahrum kaldığını ifade etti.

Makam Belediyeciliği Yapmayacaklarını Belirtti

Akpınar, belediyenin sahibi zannedilen mevcut yönetimi eleştirerek, "Makam belediyeciliği yapmayacağız. O makam bizim için düşman olacak ve 5 yıl boyunca gözümüze düşman gözükecek. Biz bu milletimize hizmet etmek için aday olduk. Torpilin olmadığı, adam kayırmanın olmadığı, rüşvetin olmadığı, ahlak ve adaletin olduğu belediyecilik hizmeti ile başlayacağız." dedi.

Dulkadiroğlu'nun Eksiklikleri ve Hizmet İddiası

Aday, Dulkadiroğlu'nun kent meydanı, köy garajı ve köy pazarı gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olduğunu söyleyerek, "Dulkadiroğlu bölgemiz hiç hizmet görmedi. Köyde bile bir spor merkezi vardır. Birçok köyde sosyal tesisler var. Villalar bile var. Ancak bizim Dulkadiroğlu’nun ne bir kent meydanı var, ne bir köy garajı var, ne bir köy pazarı var." ifadelerini kullandı.

Çalışanların Maaşları ve Hizmet Anlayışı

Belediye çalışanlarının maaşlarına da değinen Akpınar, "Asgari ücret 17 bin TL ise biz en düşük maaş olarak 25 bin TL vereceğiz. Onları el üstünde tutacağız ki halkımıza güzel davransınlar. Halkımıza tepeden bakmasınlar. Başkan bozulursa işçi de bozuluyor." dedi ve belediye personeline güler yüzle hizmet etmeleri çağrısında bulundu.

Ahilik İlkelerine Vurgu ve Hizmet Sözü

Akpınar, ahlak ve adaletin önemine vurgu yaparak, "Ahilik ilkelerine uygun olarak hizmet edeceğiz. Ahlak ve adalet olursa hizmetin de gelmesi kaçınılmaz olacak." diye konuştu.