Kazanın, dün akşam saatlerinde Türkoğlu ilçe merkezinde meydana geldiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş-Türkoğlu yolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, içerisinde Yeniden Refah Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Celalettin Kaplan'ın da bulunduğu Mustafa Pakdil yönetimindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ilçe başkanı ve diğer araçtaki yolcular yaralandı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Kaza haberinin ardından bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen yaralılar, tedavi altına alındı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, kaza anının nasıl gerçekleştiği açıkça görülebiliyor. Çarpmanın şiddetiyle araçlarda meydana gelen hasarın yanı sıra, olayın nasıl bir kaza olduğu da güvenlik kamerası görüntüsünde yer alıyor.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Olay sonrasında kazanın neden meydana geldiği konusunda inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, kazaya karışan araçların sürücülerinden ifadeler alırken, kaza raporu hazırlanarak olayın ayrıntıları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.