Ziyaret sırasında, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları kabirleri başında dualarla anan Başkan Güngör, duygu dolu anlar yaşandığını belirtti. Ziyarette Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve AK Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Doğan da hazır bulundu.

Başkan Güngör, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü yaklaşırken, asrın felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimizi; önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanımız ve İl Başkan Vekilimizle birlikte kabirleri başında dualarla yâd ettik. 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör ve beraberindekiler, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarıyla da bir araya gelerek başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı. Ziyarette duygu dolu anlar yaşanırken, asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin yaraları tazelenmiş oldu.