Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, şehit ve gazilerin anneleri ve eşleriyle bir araya geldi. Programa, Vali Mükerrem Ünlüer, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nureddin Gökduman, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de katıldı.

Kadınlar Günü Kutlaması

Başkan Hayrettin Güngör, programda şehit ve gazi yakınlarına karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Anlamlı buluşmada, şehitlerin emanetleri olan ailelere desteklerini bir kez daha vurguladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “Sayın Valimiz ve şehir protokolümüzle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleriyle bir araya geldik. Kıymetli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ettik. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin ve gazilerimizin daima yanındayız. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.