Ayrıca, A.T. isimli şahıs daha önce alınan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle gözaltına alındı. Tutuklanan şahıslar, emniyet işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı: Elbistan'da Başarılı Operasyon

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi tutuklandı. Operasyon, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Elbistan Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde bulunduran M.K., H.Ö. ve A.A. suçüstü yakalanırken, A.T. isimli şahıs ise daha önce alınan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların tutuklandığı belirtildi. Emniyet birimleri, operasyonun ardından detaylı soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Gözaltına Alınan Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı

Elbistan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen M.K., H.Ö. ve A.A. isimli şahıslar suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, daha önce 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.T. de operasyon kapsamında gözaltına alındı. Emniyet birimlerinin yürüttüğü çalışmaların sonucunda tutuklanan şahıslar, adli makamlara sevk edildi ve cezaevine gönderildi. Operasyonun, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.