Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile veda kahvaltısında bir araya geldi. Mahçiçek, görev süresinin ardından teşekkürlerini iletti ve duygusal anlar yaşandığı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Başkan Mahçiçek: “Her Şeyin Başı ve Sonu Var”

Başkan Mahçiçek, konuşmasında, “Her şeyin bir başı ve bir de sonu var. Başladığımız gibi bırakmayı da bilmemiz lazım. Bu bayrağı bizden sonraki arkadaşlarımız Allah’ın yardımıyla taşıyacaklardır, daha iyi yerlere götüreceklerdir” dedi.

Duygusal Anların Yaşandığı Veda Programı

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz’un liderliğindeki veda kahvaltısı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in hayatının anlatıldığı bir filmle başladı. Program, duygu dolu anlara ev sahipliği yaparak katılımcılara hissettirici bir veda atmosferi sunuldu.

Başkan Mahçiçek’in Helallik İsteği ve Teşekkürleri

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı mensuplarından helallik isteyen Başkan Mahçiçek, “Hakkınızı helal edin, 99 yılından beri bizim üzerimizde çok hakkınız ve emeğiniz var. Bizim yok ama hakkımız varsa da helal olsun. Sizler de bize hakkınızı helal edin” sözleriyle duygusal bir veda gerçekleştirdi.

Duygu Yüklü Anlar ve Anlamlı Hediyeler

Program, Başkan Mahçiçek’in duygusal konuşması ve teşekkürlerinin ardından günün anısına çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle son buldu.