TV+ Genel Müdürü Gülçin Alıcı Gökçe'nin yanı sıra başrol oyuncuları Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen ile yönetmenlerden Nisan Dağ'ın da katıldığı basın gösteriminde, dizinin ilk bölümü izlendi. Haluk Bilginer, canlandırdığı Müfettiş Çetin İkmen karakterini "Oynamasam karaktere ayıp olurdu" diyerek anlattı. Bilginer, projeye nasıl dahil olduğunu ve karakterini nasıl şekillendirdiğini detaylarıyla paylaştı.

Yasemin Kay Allen: "Görüşmeler Sonrası Annemle Paylaştım"

Yasemin Kay Allen, projede Ayşe Farsakoğlu karakterini canlandırırken yaşadığı deneyimleri paylaştı. Allen, "Her çalıştığımız işte, herkesin fikir ortaklığı üzerine yürütülen bir meslek icra ediyoruz. O yüzden oyuncu olarak şahsen bana düşen görevin, karaktere odaklanmak olduğunu düşünüyorum" dedi ve rolü aldığı anki sevincini annesiyle paylaştığını belirtti.

Nisan Dağ: "Düz Bir Polisiyeden Fazlası..."

Dizinin yönetmenlerinden Nisan Dağ ise projede emek veren herkesin tutkuyla çalıştığını vurgulayarak, "Düz bir polisiye hikâye olmasından öte karakterlerin birbiriyle olan ilişkileri üzerinden bir derinliği olması ve seyirciyi buradan yakalayacak olması benim için heyecan verici" dedi. Dağ, dizinin sıcaklık ve samimiyet getiren bir atmosferle izleyiciyi etkilemeyi amaçladığını belirtti.

Başka Dünyalara Açılan Kapı: "Türk Dedektif"

İngiliz yazar Barbara Nadel'in çok satan kitap serisinden uyarlanan dizi, günümüz İstanbul'unda geçen polisiye türündeki bir hikayeyi izleyicilere sunuyor. 8 bölümden oluşan dizi, izleyicilere cinayetlerin ve büyük bir hikayenin içinde nefes kesici bir yolculuk vadediyor. "Türk Dedektif", TV+ platformunda yayınlanacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.