Irak'ın kuzeyindeki Pençe – Kilit Harekatı'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine, ünlü sanatçı Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya tarafından bir ev alındı. 12 Ocak'taki çatışmada hayatını kaybeden dokuz askerden biri olan Özdemir'in ailesinin, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde evi yıkılmıştı.

Ailenin çadırda yaşadığı zorlu sürecin ardından Haluk Levent, Ahbap Derneği aracılığıyla aileye ev sözü vermişti. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ailenin yeni evlerini aldıklarını duyurdu. Ev eşyalarını ise şarkıcı Melek Mosso'nun karşılayacağını belirten Levent, ailenin üç gün içinde evlerine yerleşeceğini kaydetti.

Haluk Levent, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İptal edilen her konserin ekonomiye de zararı oluyor. 16-17 kişilik müzik ekibinin alınterinden o bölgedeki esnafa kadar. Sonra ben bir karar aldım. Şehidimiz olduğu gün kendi adıma o konseri ailesine bağışlamaya başladım."

Hasan Can Kaya'nın da "Abi yarısını ben karşılarım" dediği ve evin tapusunun alındığı belirtilirken, yardımları esirgemeyen diğer isimlere ve bölgedeki destekçilere teşekkür edildi.