Proje kapsamında, tekstil sektöründe faaliyet gösteren Arıkan Mensucat A.Ş. ile detaylı görüşmeler yapılarak kadın istihdamını artırmaya yönelik adımlar atıldı.

İşveren ve İş Arayan Buluşması Gerçekleşti

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali GÜNER ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe TAŞKIRAN'ın katılımıyla, Kahramanmaraş KADEM ve Arıkan Mensucat A.Ş. arasında Kadın İstihdamı İçin Pozitif Ayrımcılık Projesi (KİPAP) kapsamında bir işbirliği buluşması düzenlendi. Toplantıda, kadın istihdamını artırmaya yönelik adımlar ele alındı ve Arıkan Mensucat A.Ş.'de çalışma imkanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Arıkan Mensucat A.Ş. ile Detaylı Görüşmeler

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Arıkan Mensucat A.Ş. ile proje kapsamında detaylı görüşmeler yapıldı. İş arayan kadınlarla bir araya gelen firma yetkilileri, çalışma koşulları, sosyal imkanlar ve iş için gerekli beceriler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İş Kulübü Eğitimi ve Seminer

Kahramanmaraş Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü tarafından Baykar Konteyner Kent’te iş arayan kadınlar için İş Kulübü Eğitimi kapsamında iş arama becerileri semineri düzenlendi. Bu seminerle iş arayan kadınlar, iş bulma süreçleri konusunda bilgi sahibi olma fırsatı buldu.