Ressam Ayşe Arkün, "Hayatın Renkleri" temalı kişisel resim sergisini SANKO Sanat Galerisi'nde 6 Ekim 2023 tarihinde ziyarete açtı, ve bu büyülü sergi hala devam ediyor. Sergi, Gaziantepli sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Ayşe Arkün, kadının gücünü ve renklerin güzelliklerini bir araya getiren soyut figüratif eserlerle dolu olan bu 25'inci kişisel sergisinde 30 eser sunuyor. Her bir eser, izleyicilere renklerin ve formların dansını sunuyor.

Ressam Ayşe Arkün, sergisine duyduğu ilgiden büyük memnuniyet duyarak şunları söyledi: "Eserlerimi Gaziantepli sanatseverlerle buluşturan SANKO Ailesine teşekkür ediyorum. Renklerin ve figürlerin gücünü anlatmaya çalıştım ve bu sergiyi ziyaret eden herkesin bu güzellikleri deneyimlemesini diliyorum."

"Hayatın Renkleri" isimli kişisel resim sergisi, SANKO Sanat Galerisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunuyor ve 27 Ekim 2023 tarihine kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Ayşe Arkün Hakkında:

Ayşe Arkün, 1958 yılında Ankara'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini aynı kentte tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Ressam, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği Yönetim Kurulu'nda da görev aldı.

Sanatçı, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği üyeliği dışında, Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği, Ankara Kadın Ressamlar Derneği, Kadın-Sanat-Akdeniz (FAM) Türkiye Grubu ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği gibi sanat kuruluşlarının da üyesidir.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti bünyesindeki Medya Sanat Galerisi'nin sahibi olan Arkün, ulusal ve uluslararası birçok karma sergi ve çalıştayda yer aldı. Ayrıca Art Ankara Çağdaş Sanat Fuarı, İstanbul Sanat Fuarı, İstanbul Art Show, New York ArtExpo gibi önemli fuarlar da dahil olmak üzere toplamda 24 kişisel sergi açtı. Sanatı, renklerin ve formların büyülü dünyasına davet ediyor