Jennifer Lopez, hem özel hayatı hem de kariyeri ile sık sık gündeme gelen bir isimdir. 54 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı, son zamanlarda özellikle Ben Affleck ile olan evliliği ve düğünü ile sıkça konuşuluyor. Ayrıca, dünyaca ünlü bir İtalyan iç çamaşırı markasının tanıtım yüzü olarak da dikkat çekmişti.

Ancak son olarak Jennifer Lopez'in markanın defilesine katılması ve burada yaptığı bir hareket gündeme oturdu. Defile sırasında Lopez, önce podyumu takip ederken ardından eteğini kaldırarak iç çamaşırını gösterdi. Bu davranışıyla, sosyal medyada tartışma yarattı.

Jennifer Lopez'in iç çamaşırını göstermesi, birçok kişi tarafından "ucuz bir reklam" olarak değerlendirildi. Sosyal medya platformlarında bu olay hızla yayıldı ve birçok kullanıcı Lopez'in bu davranışını eleştirdi.

Ünlü ismin eteğini kaldırıp iç çamaşırını gösterdiği anları, Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Anastasia Karanikolaou tarafından çekildiği belirtildi. Bu olay, Jennifer Lopez'in tanıtım yüzü olduğu iç çamaşırı markasıyla ilişkisini de yeniden gündeme getirdi.

Jennifer Lopez'in bu olaya verdiği yanıt ve olayın ilerleyen günlerdeki etkileri merakla bekleniyor.