Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), Kahramanmaraş ilçesindeki emlak sektörünün iyileştirilmesi ve daha kaliteli işlerin yapılması hedefiyle şubesini resmi olarak açtı. Açılış törenine birçok yatırımcı emlak danışmanı ve gazeteci katılım gösterdi.

TÜGEM ve Emlak Sektörü

Açılış sırasında Alp Asistanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGEM Komite Üyesi Alp Eren Önal, TÜGEM'in amacını ve hizmetlerini katılımcılara tanıttı. Dernek, Türkiye genelinde emlak sektöründeki eksiklikleri gidermeyi, sektör sorunlarına çözümler üretmeyi ve daha nitelikli işlere imza atmaya odaklanmayı amaçlıyor.

TÜGEM İl Başkanından Açıklama

Ardından söz alan Kahramanmaraş TÜGEM İl Başkanı Yavuz Karaçay, 2016 yılında kurulan TÜGEM'in Türkiye genelinde emlak sektörünü geliştirmeyi hedeflediğini belirtti. Emlak sektörünün, barınma ihtiyacının karşılanması ve yatırımların doğru yönetilmesi noktasında büyük bir sorumluluk taşıdığını vurgulayan Karaçay, TÜGEM'in bu amaca hizmet etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Emlak Sektörü İçin Gelecek Adımlar

Açılış sonrasında emlak danışmanları ve yatırımcılar bir araya gelerek, Kahramanmaraş'taki emlak sektöründeki atılacak adımları ve sektörle ilgili yasal süreçleri görüştü. Toplantının, sektörde daha etkili ve verimli çalışmaların önünü açması bekleniyor.